tisdag 17 april 2012

Okej!

Behåller bloggen men blir nog lite seg uppdate..

Allt rullar på som vanligt här, Leo har börjat få gröt 1 gång per dag, han är otroligt faschinerad av sina fötter, pillar på dem hela tiden och drar av sig strumporna så fort man sätter på dem, när han är barfota sätter han dem helst i munnen. Sen har han också hittat sin röst, vilket betyder att de e hög volym här i huset :P Han somnar i sin egen säng en 22 tiden o sover där nästan hela natten. Han är otroligt spänstig o tycker om när han får va upp och sitta o när man håller honom att stå. En pigg, glad och livlig kille! Om fyra dagar blir han 5 månader och på torsda kan ni läsa om 5månaders kontrollen :)

Annat då? J är på sjukledig från förra torsdag pga inflamerad "supra spinatus" altså muskel i axel. Imorgon ska han träffa en kirurg läkare och få se vad de har för planer med hans axel (den har varit inflammerad ett x-antal ggr och blivit pickad 2ggr med kortison)

Bygget står därför och stampar på stället, så får se när vi får flytta in till vårt blivande hem, troligen dröjer det en månad över det planerade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥