fredag 4 maj 2012

Tränings tips! (1)

Hej! Tänkte sätta in lite tips till er som har svårt att komma igång med träningen. "Hur vet du att det fungerar då?" Har själv varit soffpotatis och nu blir det nog nån form av motion varje dag. Och detta är nog bl.a p.g.a dessa punker nedanför.

- vill du öka träningsmotivationen? Inhandla då nya träningskläder, helst från topp till tå. Och det viktigaste är att du själv tycker att kläderna är snygga och sitter bra på. Kör på livliga färger. Och något plagg skall helst vara dyrt, detta får hjärnan att tvinga kroppen att motionera, vem låter ett snyggt dyrt plagg bara ligga?

- andas in positiv energi och släpp ut det dåliga, detta gör dig till en positivare männinska. En positiv människa i sin tur gillar att motionera. En negativ människa att tröstäta ;)

- kolla ofta i spegeln och se hur snygg du är i dina träningskläder, att snygga upp sig inför träningen får en också att orka mer. Eftersom att du tycker att du är snygg, utstrålar det positiv energi i dig själv som gör att du orkar mycket mer än om du känner dig ful i dina kläder, det får dig att bli neativ och du vill bara in tillbaka i soffan med chokladen ;)

- undvik allt du inte gillar i träning o motionsform. Satsa på det som är kul och gör upp ett roligt dags/vecko program! Vem vill göra något tråkigt?


För att korta av detta tror jag att de kvarstående punkterna om hur jag kom i gång, kommer i ett enskillt inlägg.
Hoppas innerligen att något av dessa punkter hjälper någon där ute också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥