fredag 4 maj 2012

Tränings Tips! (2)

Om hur jag kom igång, och om hur du kanske kommer att komma igång.

- tänk i nuet, inte i morgon eller senare, imorgon eller senare kommer aldrig. Att börja så fort som möjligt då du hittat energin är det bästa. Och ju snabbare du börjar ju snabbare kommer du i form.

- att från en dag förvandlas från soffpotatis till träningsnörd är inget som går. Utan sätt upp en plan på när du vill va i form och försök ta dig till målet.

- att synda får man, men inte för ofta bara, glöm inte bort de goda i livet! Unna dig en choklad bit nu som då eftersom att du tycker att du är duktig och värt det! :)

- tänk inte på att skaffa alla träningsmaskiner, gymkort och allt från fötsta dagen, det blir för stor press och du kommer att hamna tillbaka i soffan efter 2-3 dagar. Tänk i nuet, köp en träningsmatta och spendera mycket tid ute i naturen istället, sen när du känner efter att du är redo för något större, då satsar du. Ta bara små steg frammåt i början.

- att peppa peppa sig själv är en viktig del! Beröm dig själv och intalat dig minst 10ggr / dag hur duktig du är och att du absolut komme att lyckas!

Lycka till! Dessa tips har hittills fungerat på mig, fast jag har no en lång bit kvar till mitt mål :P

1 kommentar:

  1. vad har du för mål till 1.juni? tycker inte du behöver gå ner et gram i vikt heller.. tycker du värkligen att du är för fet?

    SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥