tisdag 2 april 2013

Hej Tisdag.

Nu är vi helt friska och krya igen, skönt! Idag har jag fixat o feijat i badrummet, eller rättare sagt i mina smycke, smink o allt i allo lådor. Vilken röra! O vilken mängd grejer o skräp man kan dra på sig! Blev en hel sopkasse full av sånt som bara legat o skräpat där, fattar inte ens hur de hade rymts dit? Och hur jag hittat nått ur lådorna!? Nåja, nu är det iaf ordning o reda i lådorna, otm för en tid ;) Och nöjd över resultatet är jag.

             


            

Sen så har vi också haft besök idag, festade på knäck-glass och rökt sik, yummi! :) Roligt att igen kunna börja va med folk, har haft en så tråkig helg då vi bara suttit inomhus för oss själva, isolerade från allt och alla. Men nu! Nu ska vi börja va utomhus en massa igen! :)

Ikväll blir det förhoppningsvis gravid sim, har varit borta två ggr nu så jag ser framemot att åka ikväll :) Sen har vi också en "ny" bil på prov tills imorgon, vår lilla skrutt börjar ha sett sina bästa dagar nu och vill åka in o ut på service hela tiden, vilket vår ekonomi inte gillar. Så tror det är bättre att byta upp oss lite än att hela tiden få slänga iväg pengar på service hit och dit. Dessutom känner vi också att vi är i behov av en lite större o rymligare bil (samt finare ;)) nu när vi väntar tillökning. Den vi har hem o testkör nu skulle va perfekt! Men vi får se, vi får se..


2 kommentarer:

  1. Va e de för bil ni har hem på prov? :) Vi skulle också behöva en lite större bil .. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. De e denna bil som står på vår gård just nu: http://www.nettiauto.com/honda/cr-v/5455513 :) Får se imorgon om det blir nått bilköp eller inte :P

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥