måndag 15 april 2013

Liten update..

Idag har vi sprungit på lite bankärenden. Håller på byta bank så är en massa spring hit och dit. Leo har fått va och hälsa på Emina så länge. Efteråt åkte vi och titta på en annan bil, en likadan som förut men ett år nyare och lite mindre kört med och blå. Skall faktiskt och provköra den i slutet av veckan! :) Efteråt blev det hämtmat och ikväll skall vi bara chilla..

Imorgon är det gravidsim som gäller, boka in oss till ultra och profylaxkurs. Onsdag blir en chill dag, kanske o provköra bilen? Torsdag på rådgivningskontroll och på nytt till banken och fixa det sista och sen är det Fredag = helg! Veckan kommer gå super snabbt! Ser så fram emot Torsdagens rådgivningsbesök, börjar va länge sen sist nu då vi fått flytta på tiden ett par gånger. På torsdag trillar jag också in i graviditets vecka 31! Närmar sig verkligen med stormfart! Men de e bara roligt. Väntar så sjukligt obeskrivligt mycket tills förlossningen sätter igång!!! :)

Här är en bild på tanten själv i vecka 28 typ? då vi väntade Leo :) Ojoj, det var nog också spännande tider. Men nu känns det på nått vis ännu mer spännande. Kanske för att man gått igenom proceduren en gång förut? Leo skall få en lillebror och vi skall få en till prins. Känns otroligt :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥