söndag 14 april 2013

Sköna helgmorgnar

Söndagsmorgnarna är lugnt de bästa morgnarna. Lördagsmorgnarna är nog inte så dumma dom heller för den delen. Men på Söndagar har man inga måsten, man kan ta en lång sovmorgon med en utdragen långfrukost. På Söndagar dukar vi alltid fram med Pentik servisen till frukost, rör ihop något lyxigt och sitter och njuter länge med morgonkaffet. Perfekt start på en göra-ingenting-alls dag, perfekt avslutning på den gångna veckan och perfekt start på den nya!

Japp. Söndagar är nog min favorit-dag. 

Idag är vi bjudna på söndags lunch till mina föräldrars...

2 kommentarer:

  1. Oj men fin-porslins dukning måste vi nog inleda här också. Kaffet smakar ju så mycket bättre ut fina koppar:) Adrian tog ner en pentik-kopp från vitrinskåpet en dag och tyckte vi skulle anända dem mer. I det skedet tänkte jag nog mest "oh no, tappa inte, tappa inte, tokiga-unge" men han hade ju rätt den gossen. Man borde ju använda dem mer:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så sant så! :) Hehe. Leo plockar också nu som då ur vitrinskåpet och jag känner mer än väl igen "tappa inte, tappa inte" -känslan :D Sku va så tråkigt om nått gick sönder, men till lika är det också rätt så tråkigt att bara ha det liggandes i skåpet. Därför har Söndagar blivit till en "duka med fin-porslinet dag" hemma hos oss :)

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥