torsdag 25 april 2013

Today

Idag har vi haft en fartfylld dag. Känns konstigt att säga så när man bara e hemma om dagarna. Men nåja, nog blir ju dom flesta dagarna fartfyllda med en livlig 1,5 åring och en busig baby i magen. :) Åkte ut på förmiddagen o satt på trappan i flera timmar o lekte med gossen, blev även lunch på trappan eftersom att solen värmde så! Härligt. När J kom hem åkte vi till Karleby för att köpa lite utemöbler vi skall ha på framsidan då vi får byggt en liten terrass dit. Blev också en sväng via Jakobstad. Efteråt åkte vi till föräldrarnas var vi har varit hela kvällen, Janne har tvättat bilen och Leo busat med morfar, som han tycker allra bäst om. Och jag har planerat att boka in oss 2 nätter på hotell i Maj månad, bara för att. ;) Nåja, nu ska vi natta Leo och efteråt titta på Revenge! (igår somnade han faktiskt 21.30, framsteg!)Nu har flugorna också börjat komma fram, väntar bara på lövsprickning och blommor nu!

6 kommentarer:

 1. Hur kan ni ha råd att vara på hotell sådär ofta? Tycker man oftast int har så mycke pengar när man är hemma med hemvårdstöd!

  SvaraRadera
 2. undrar samma sak?!?

  SvaraRadera
 3. Om man hittar bra erbjudanden så är det inte speciellt dyrt att åka. Vilket vi gjort dom senaste gångerna. Denna gång hittade jag ett erbjudande till flamingospa eller nådendalspa. Där ingår 2 nätter på hotell för 2vuxna + 2barn samt morgonmål båda morgnarna för endast 68€..Sååå. Det är väl där det ligger.

  Sen är det ju också lite hur och vad man prioriterar. Om man vill unna sig något får man ju lämna bort det en eller andra om man har dåligt med pengar :)

  SvaraRadera
 4. Var hittar man såna erbjudanden? Tänkt bok in oss nånstans i maj månad.. :D

  SvaraRadera
 5. Okej, funderar också var man hittar sånt? :)

  SvaraRadera
 6. De erbjudande var från Holiday Club :)

  SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥