fredag 14 juni 2013

akta graco

Lite glest med inlägg här men det börjar ju närma sig! Har inte lust att spendera så mycket tid vid datorn då de finns så mycket annat att fixa o dona med. Igår var vi till Ylivieska o kikade på lite vagnar, vi var ju i stort behov av en ny när jag han sälja den förra och skickade tillbaka den vi beställt, ville inte heller ha en superdyr vagn när vi ändå troligtvis kommer att hamna köpa en syskonvagn efter en tid..

Men hittade iaf en kombivagn med ligg- och sittdel som vi båda var nöjda med, lätt och smidig vagn! Busenkel att köra med, stilren och snygg!


 

Själva vagnen är hel svart men tyget till sittdelen i rött. Liggdelen tog vi i svart..

 

Eftersom att vi har Akta Gracos babyskydd passade vi också på att köpa en adapter till vagnen så att vi lätt får klickat på babyskyddet när man åker till t.ex. butiken..

Nöjd med vårt val, liggdelen är tillräckligt stor, lika så sittdelen. Själva stommen till vagnen är inte alls så stor o bökig utan lätt och smidig. Hela vagnen väger bara ca. 6,5 kg och kan lastas med 15! :) Verkar riktigt bra. (Positivt också att man i liggdelen kan på "ratten" frampå korgen skruva upp madrassen till sittställning eller halvliggande ställning, perfekt om babyn är förskyld)

2 kommentarer:

  1. Vad kostade en sån vagn ?

    SvaraRadera
  2. Vi betalade 500€ för hela paketet. Liggdel, sittdel och adapter sen kom ju också åkpåsen o regnskydd med. Men man kan också köpa den med enbart ligg eller sittdel också. :)

    SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥