fredag 28 juni 2013

Friiday!

Startade dagen med ett dopp i poolen. Hann inte alls testa den igår kväll när det tog längre tid än vi trodde att värma upp vattnet i den. Men lika bra så, nu fick vi plaska runt hela familjen i den på morgonen istället. Behöver jag ens säga att Leo trivdes? :D haha. Fast han fick för sig att pupu också skulle bada och stod o ropade på den o pekade med händerna från buren till poolen. :D Får se till att ha locket på hela tiden så man inte hittar en badande pupu där snart! Nåja, hur skönt som helst var det, 38 gradigt vatten o en ordentlig bubbelfunktion. Så definitivt värd alla slantar vi gav för den. :)
Efteråt blev det lunch på Saigon, mmm! Gott. Och efter det lite shopping, fick med oss en ny wc roskis, mörkläggningsgardin till Leos rum, solskydd till terrassdörren, medel till poolen, lampor till trädgården och lite annat små krams. Nu sover gossen och J är i full fart med att fixa klart på terrassen. Bra Fredag hittills!

1 kommentar:

  1. Hur mycket gav ni för poolen? måste man sköta den på något speciellt sätt? :) Hoppas bebben vill visa sej snart, och lycka till när det är dags :)

    SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥