torsdag 20 juni 2013

I väntans tider..

Leo är så trotsig o gnällig! Igår natt sov vi allt som allt ca. 4 timmar. Förra natten sov han dock bra genom hela natten men bölade redan innan han ens hunnit stiga upp ur sängen imorn. Tålamodet prövas minsann här i huset. Beror nog säkert på det som komma skall, att han märker att saker o ting kommer bli annorlunda och säkert också på att vi är mer spända än vanligt.. Ikväll fick han iaf åka med snällaste fammo o faffa till villan så att vi har fått ta det lite lugnt. Skönt, skönt, skönt!

Har bakat o dekorerat muffins att frysa in tills lill skrollan kommer, städat lite och bara tagit de lugnt med gubben. Känner mig allt mer redo inför babyns ankomst efter varje dag som går! :) Nu ska vi hoppa i bilen o köra mot Evijärvi för att hämta hem gossen, kanske blir det också lite extra skumpiga vägar för att "gumppa loss" babyn en gnutta :D Vore ju inte helt fel om de startade nu ikväll! (hehe, ni är säkert helt urless på allt mitt "väntar,väntar,väntar!!" tjat hela tiden vid det här läget.)




5 kommentarer:

 1. Elliot var likadan flera veckor innan förlossningen, visst e de skönt att någon kan ta hand om dem emellanåt. Märktes på Elliot att han trivdes när någon annan än "bara" mamma o pappa lekte med honom.
  Fin muffins, nu vill jag o baka! :D

  SvaraRadera
 2. Eliah var oxå så ett tag, han var vaken på nätterna flera timmar å man höll på bli tokig. Men vi tog in hans säng i vårat rum så fick han sova där i två veckor å efter det har han sovit bra! :) (det var efter att vi fått Sander) /Emma

  SvaraRadera
 3. Vad är det för glasyr du har på muffins?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glasyren är gjord av philadephiaost, florsocker, en klick smör, lite vaniljsocker och röd hushållsfärg.

   Radera
 4. tänkte ge ett tips på att få igång förlossningen som en barnmorska sa åt mig. Ha samlag och du ska ligga kvar efteråt och inte stiga upp så allting rinner därifrån ;) det gjorde vi 2 gånger en dag och nästa morgon fick vi fara till bb :)

  SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥