torsdag 27 juni 2013

På BB?!

Nå nee, inte riktigt, inte ens nästan.. Känns mer som om jag vore i vecka 32 än på 8 dagars övertid. Idag har vi varit till Tuuri, ja ni läste rätt. Inte tycks det ju ändå vilja komma igång nå så lika bra att inte bara sitta hemma o stirra sig less på taket. Blev en spontan resa med lilla familjen + Jannes mor o bror..Trevligt.

Hittade faktiskt lite efter-graviditets-kläder åt mig, skönt att ha nått nytt att dra på sig då! Blev ett par knallrosa byxor, (såna behöver man väl ändå ett par av när man blir 2 barns mor?) 2 t-skjortor, en topp och en ursnygg klänning!

Varför vi egentligen åkte dit var nog för att hämta hem en bubbelpool, en uppblåsbar sådan för utomhusbruk förstås. Eftersom att vi håller på sparar pengar till en riktig Jacuzzi får vi nöja oss med en uppblåsbar tills vi har råd med en ordentlig. Håller nu som bäst på fyller den med vatten och då Leo somnat ska ja krypa ner med min man dit o bubbla huden skrottig! Myysigt!2 kommentarer:

  1. Snygg pool! köpte ni den från Keskinen?? hur stor?? & pris?? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp! Den är ca 1,8 i diameter om jag minns rätt? Ska rymma 4 personer men blir nog rätt trångt med benen isf. Men 3 fullvuxna ryms man nog bra, eller 2 fullvuxna + 2 barn :) Vi gav 488€ för den men då va dom på rabatt, runt 700 nått kostar dom annars. :)

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥