tisdag 2 juli 2013

Tack!

Tusen tack för alla grattisar o lyckönskningar! Vi lever och mår.. :) Fortfarande på Bb och njuter av vår underbara dotter. Första natten fick hon spendera på barnavdelningen med lite extra syre på då saturationen var låg, en antibiotika kur lades också på och hon fick mat via slang. Men de blev bättre under natten och vi fick upp henne till avd. 3 redan förmiddagen där på. Lite extra kontroller har det blivit o mycke blodprov men de mesta verkar ok nu. Antibiotikan avslutas imorgon o vi får ev. åka hem om bilirubinvärden inte stiger ytterligare, dom börjar va på gränsen för höga för att hon skall behöva ljusbehandling. Annars är allt bra. Läkarkontrollen för hemfärden är gjord och där fanns inga hinder för att vi skall få åka hem. Ska sova över natten och hoppas på att morgondagens blodprov har bra resultat!

Annars är hon världens ljuvligaste dotter, gråter knappt alls fastän hon har stark medicin på och det tas blodprov nu som då. Riktigt stark o duktig tjej med en så lugn aurora kring sig! Äter duktigt gör hon också, men har fått köra på lite tilläggs mjölk igår o förra natten när min egen inte riktigt räckt till (int hunnit stiga) då jag inte fick amma de första dygnet, men nu äntligen har den börjat räcka till.

Nu sussar tösen tätt intill mig så ska släcka lampan och försöka få mig en blund innan nästa måltid. :) Livet e allt härligt! Njuter av varje ögonblick!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥