torsdag 25 juli 2013

Torsdag

Igår var vi på kontroll till rådgivning med babyn. Allt såg bra ut och tanten var nöjd med henne, hon hade växt 2cm och gått upp 510 gram i vikt. Så nu är hon hela 52cm lång o väger 3880gr. :) Vår underbara prinsessa.

Nu har vi också bokat dopdatum, blir först den 18 augusti i hopp om att mina syskon också skall kunna va med och fira. Ska bli roligt med ett sommardop! Bara namnet som fattas. ;)

6 kommentarer:

 1. Varför bloggar du inte ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tar de sista ut av sommarn, njuter med familjen o vänner, lusten är inte riktigt stor och tiden räcker inte riktigt till. Men snaart börjar de väl trilla in lite inlägg igen om de fortfarande finns nån som vill o orkar läsa. :)

   Radera
 2. Hej! Du var med i finlands tv 3 Seitsemän uutiset igår kväll ( 19.8), när du hade född din dotter. Riktigt kiva klipp. Ämnet var ju förståss om att föda i granstaden när bb i jakobstad var stängd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, jag som hoppades att ingen skulle see! Haha. :)

   Radera
 3. Hej . Du ska absolut fortsätta blogga för vi vill läsa . :) om du orkar å vill förståss. :) kikar in nu som då och väntar ivrigt på nästa inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad roligt att höra! Funderade faktiskt en tid på att lägga ner bloggen. Men kommentarer som denna får en att vilja fortsätta! :)

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥