måndag 30 december 2013

Haloj

Idag jobbar gubben kvällsskifte så på förmiddagen var vi o sprang några ärenden. Försäkringarna skall fixas tills vi åker utomlands och så skall vi ha handlat en ny resväska då den förra sprack i sömmarna ;). Men får åka pånytt nästa vecka, gick inte så bra idag med varkendera då försäkringsbolaget höll på flytta o den enda väskan vi hittade som vi ville ha var skråmig. Men nästa vecka får dom in mera väskor och då skall även försäkringspersonalen va på plats, nytt försök då! :)

Passade också på att köpa ett lager vitaminer på samma gång vi var i stan så vi får boosta oss inför resan! Nu då barnen dessutom varit sjuka innan så är det viktigt att dom hinner få upp immunförsvaret lite. :)

Sen är det väl också värt att nämna, SISTA DECEMBER IMORGON, ååh. Välkommen Januari! Som vi väntat på dig.

2 kommentarer:

  1. Vi har tänkt köpa en väska där. Dubbelt billigare. Räknar med att klara oss med en väska på ditvägen, men två-tre på hemvägen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, vi köper resten av väskorna därifrån å. Vi ska försök få allihopans saker o rymmas i en så blire myki smidiare då man ändå har 2barn en vagn, sig själv o gubben o håll reda på . :D men joo, på hemvägen blir e no fler än en. ;)

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥