söndag 28 september 2014

Söndag

Gårkvällen var riktigt trevlig. Vi hade handlat hem olika pizzafyllningar och färdiga pizzabottnar så alla fick göra sin egen favorit. Till efterrätt blev det kaffe med en knäckig äppelpaj. Barnen fick busa av sig allt va de kunde tills de blev hemfärd för gästerna och läggdags för de små liven.

Idag har jag faktiskt gjort en doptårta till en liten Leon. Tråkigt nog fanns det bra turkos sockermassa i butiken så fick blanda till mig en nå så när blå färg. Inte ens när jag gjorde bröllopstårtan i somras var jag såhär stressad/nervös inför tårtan, de brukar va himlakul o göra tårtorna men nej. De beror nog på denhär ........... hösten och vad den med sig för. Iaf tyckte jag själv den blev fin, fastän den var helt annorlunda än den förra, men gud så jag velade inför denhär tårtan, mitt själförtroende, självkänsla, självdisciplin o alla ord som börjar på själv håller verkligen på stryker med. (Därav bloggdödheten också - if you don't have any good to say, don't say anything at all)

Igår fick jag iaf fina blommor av mannen. Jag har sagt det förut och ni får väl tycka vad ni vill men jag lyckades faktiskt fånga den bäste av dem bästa. ;) Idag har han te.x. bakar dethär. Vet inte vad det är men lyckades gjorde han! :D Finaste! 

Ikväll  blir det mera kaffe hos fina vänner.


med digesivebotten, kondenserad mjölk, nötter, daim + grädde-mascarpone blandning. (lycklig emoiji med hjärtaögon)3 kommentarer:

  1. Voi hödö den va sååååå fin! Å riktigt god :) ojoj, du sku int ha behöva vara nå nervös. Den va nog så suuper ;)

    SvaraRadera
  2. Jaa, säger som Begi, tårtan va super! :)

    SvaraRadera
  3. Men tuusen tack hörni, va glad ja blir att den uppskattades! :)

    SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥