onsdag 22 oktober 2014

Onsdag

Heej. Vaknar upp till minus sju grader, brr va kallt! Men inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Så sant i detta fall! Igår blev det en parktur och bara -0,5 grader fick oss att frysa efter en stund. Börjar va allt för kallt för skalkläder, de e nog vinterkläder plus ordentligt underställ som gäller nu. MEN problemet är bara att till varkendera barn har vi införskaffat nån vinteroverall ännu, inga ordentliga, praktiska vinterskor eller hanskar för den delen heller. Vart försvann hösten? Så idag borde vi faktiskt gå och shoppa lite tjockiskläder till barnen. Har bara så svårt att veta vaad vi skall satsa i iår? Har kikat lite på villervalla, pop och didriksons, men kanske kunde kaxs också va bra? Vet faktiskt inte. Ordentliga underställ skall också inhandlas, fleecedräkter till båda två! Nå, tillsvidare får vi njuta av innomhusvärmen lite mer, fastän solen kikar fram så lockande på utsidan idag. 
11 kommentarer:

 1. Samma här... Inga vinterkläder inhandlade... Hade tänkt satsa på pop i år, men e de värt det?! /M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, de är ju dyra men pop kläder överlag brukar ju ha kvalitéten med sig på köpet, men nog hittar man säkert billigare med motsvarande kvalitét också! :)

   Radera
 2. De har riktigt snygga Didrikssons halare vid Prisma!

  SvaraRadera
 3. De hadd såå snygg gul didriksson halar vi prisma :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sku ju vara nått för Leo då favvisfärgen e Gul! Men tänker bara att smuts kanske syns snabbt på gult? :)

   Radera
 4. Här kör vi med abekodräkter åt de 2 älsta gossarna, tösen PoP både halare o dräkt, mellan gossarna didrikssons halare o kaxs dräkter o lillatösen didrikssons o PoP halare.. :) tycker att didrikssons halare är varmare o vattentätare än PoP. Har ännu funderat på att testa isbjörn åt dagiskillen, dom som polkuped säljer, men ännu inte kommit mig för att beställa! Måste vänta på skattepengarna först!

  SvaraRadera
 5. Skorna kör vi med viking goretex åt alla, powerstövlar som ombytes!

  SvaraRadera
 6. Reimatec är omtyckt här hos oss, mjuka och håller bra tort fast de e klottit väder ;) Skorna är nog viking goretex bäst tycker vi fast dom kostar :) Har int vari speciellt nöjd me kax tycker dom e styva å inte så bra kvalite.. men de e ju smaksak ;) Trevlig blogg har du :)

  SvaraRadera
 7. Gilla XXL på facebook eller kika in på deras hemsida. Eftersom det är en norsk kedja kan de det här med ordentliga turkläder åt alla åldrar. De har varor i alla prisklasser och eftersom de är nya i landet, har de ofta bra erbjudanden. Vi köpte t.ex. Viking goretex vinterskor åt barnen för 39 euro för ett par veckor sedan. Ullunderkläder har de också, ett måste åtminstone i vår familj.

  SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥