måndag 17 november 2014

Äventyrsbloggen

De som hängt här på bloggen ett tag vet att vi i vår och sommar gjorde rätt så mycke små utflykter. Nu i höst har det dock blivit färre, men nu håller det ju på övergår till vinter så jag hoppas vintern skall ha mera att erbjuda, bland annat vet jag ju redan att det kommer bli en vecka solsemester i Januari/Februari, nån övernattning på badhotell och nu redan denna månad en stockholmresa. Kanske blir det också övernattning norrut med några av Jannes syskon + deras sällskap. Dessutom väntar vi på mycke snö i vinter så en massa pulkabackabesök skall göras, ut på isen och såna roligheter.

Janne är nu också på sin första lediga dag av två veckors ledighet, så nått smått skall vi nog också hinna på de två inkommande veckorna! :) 

I kategorin utflykter här på bloggen så hittar man allt från villaliv till strandhäng, från kryssning till husbilssemestrar, från skogsutflykter till parkhäng. Så ta en titt i den kategorin om ni vill ha lite varmare och härligare bilder att titta på eller om ni är nya läsare och vill fånga en uppfattning om lilla familjen, för det är nämnligen såhär vi trivs bäst, ute på små utflykter! :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥