onsdag 5 november 2014

Hemma Partyn

En bra sak med hösten (eller får man säga vintern nu när marken ligger täckt vit?) är nog alla hemmapartyn som börjar sättas i rullning igen. Så mysigt att få gå hem till folks eller att själv ordna ett party, bekanta sig med nya saker/produkter, träffa folk, fika o bara ha de mysigt!

Igårkväll var jag bjuden på ett AM party, AM naturproducter är ett företag som baserar och fokuserar sig på ekologiska råvar, såsom örter, leror, oljor o dyl. Av de bästa ingridienserna tillverkar de sen giftfri hudvårdsprodukter, som är vårdande på djupet, som tränger in och gör verkan. Am har också sju olika shampon i deras breda sortimen som de tagit fram med hjälp av ecofrissor runtom i Finland. Alla produkter i deras sortiment är ecostämplade och köper man produkter av dem kan man förlita sig på att de är hundraprocent eco! :)

Partyt var riktigt mysigt, vi fick testa o dofta på produkter. Jag fick också med mig hem några produkter som jag faktiskt skall börja testa nu, rosenrengöringsgel, rosenansiktsvatten, solcreme och en hempinpackning till håret som är både vårdande och fuktbevarande. Tror det blir minispakväll till kvällen! ;)

2 kommentarer:

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥