söndag 2 november 2014

Helgmorgnarna

Finns det bättre morgnar än helgmorgnar? Hela lilla familjen samlad, man dukar upp för långfrukost, tänder ljus och bara njuter. Imorse var vi en kotte mindre i huset och mannen låg och tjuvsov så jag passade på att duka fram frukost till oss och koka kaffe, myysigt. Att ibland göra såna små saker som gör den andre på bra humör känns så viktigt, före vi hade barn fanns det ju hur gott med tid som hels till att uppvakta den andre men nu tycker jag tiden och orken inte riktigt räcker till så ofta, men kanske gör det också så att man lär sig uppskatta de små stunderna extra mycket? Jag har alltid varit en sån som gillar att överraska, att ställa till och bjuda på, men tråkigt nog har en liten del av den egenskapen åkt i gömmorna nu när man har barn.


3 kommentarer:

 1. Ååh vilken juicekanna!! Varifrån e den? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, visst är den speciell! Om jag minns rätt köpte vi kannan från Minimani i Karleby, för nått år sen. ;) Men, såg att Pentik säljer liknande! :)

   Radera
  2. http://www.pentik.com/fi/products/lasisarjat/Sivut/ProductCategory.aspx?Catalog=VCNK20&Category=NR200600(Pentik+Base+Catalog)

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥