torsdag 6 november 2014

T som i Torsdag och Trots

Åh, TreårsTrots. River mig själv i håret och försöker samla mig för att inte gå sönder. Om nån vecka fyller gossen tre, och de senaste tre dagarna har han minsann visat för oss vad det kommer innebära. Skriker, gråter, ropar, slår, slänger sig på marken, skriker lite mer och gåter ännu en skvätt. Tålamodet prövas minsann. Det är övergående säger folk o ger en medlidande blick. Tja, man får väl hoppas det är övergående före man hinner bli tokig då iaf. För jag håller redan på bli riktigt tokig, och då har det bara pågått i TRE dagar.

Nåja, vi har iaf bakat kokosbollar idag, och det gick hyfsat bra. Ingen smet över hela köket, bara lite här som där. Nu har vi fått besök, gossen leker förhoppningsvist snällt med sällskapet utomhus och jag skall dricka kaffe, äta några chokobollar och umgås med mitt mamasällskap! Förhoppnigsvit blir detta en riktigt trevlig Torsdag trots allt! :)


5 kommentarer:

 1. Ska du snart börja svara på frågestundsfrågorna? :)

  SvaraRadera
 2. Känner så igen trotset.. Theo har hållit på i lite över två månader. Kan ju trösta dej lite med att man blir "van". Men hoppas verkligen det lugnar ner sig snart.. ibland rinner det nästan över.. :/ :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh men nej, jobbigt! Idag har vi dock haft en lugnare dag, men de går väl lite i vågor? Hoppas bara att vi får ha en lugn o skön helg fylld av minimalmängd trots! Trevlig helg till er! :)

   Radera
  2. Ja, det finns självklart lugnare dagar som man kan ta igen sig lite, tur är väl det :) tack, trevlig helg till er med! :)

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥