måndag 1 december 2014

JulfestenDen "magiska" julfesten. Först vill jag tacka för all positiv feedback och inlägg om julfesten! Som en av de fem arrangörerna känns det helt fantastiskt att få höra så mycket fint om festen, hur lyckad den blev, vilken stämning det var, osv. Tack för det! :)

Vi arrangörer anlände till Herrgården vid 16.30 tiden, där packade vi goodiebagsen, placerade ut programblad och bordsplaceringar och gick lite igenom det sista innan festen drog igång. 

När gästerna anlände blev det fototime för var och en inne i en liten studio som Bildbolaget Du&Vi riggat upp. Efteråt skakade vi hand med gästerna och välkomnade alla och visade vägen till fördrinkarna.

Sen flöt festen på väldigt bra, duktiga Carro, Annika o Janina agerade som speakers och välkomnade alla, sen blev det dags för julbuffé. Efter maten fick vi lyssna på tal av fina Malena som inspirerade, också hon överraskade med produktpaket och presentkortsutdelning från Cosmetique Efter mat, tal och efterrätt blev det dags för oss arrangörer att utse tre värdiga vinnare med lyxiga paket från HomeFun och KatarinaMaria, samt ett presentkort med värde av hundra euro till Kosmetolog Lina! :) Vi är så himla nöjda med alla sponsorer som deltagit med fina vinster och produkter till festen! Tack till er! 

När festen började lida mot sitt slut blev det smalltalk, fniss, fotografering och goodiebag utdelning. Utdelningen missade vi oss dock med. Men tills nästa gång vet man att man borde stå vid dörren och dela ut bagsen på samma gång man tackar och bockar för gästerna, så att ingen blir utan av nån produkt i sin bag, i de sista fanns det tråkigt nog typ bara rabattkuponger kvar. I övrigt tycker jag festen var helt lyckad och gick nästan över förväntningarna! Tusen Tack till alla som deltog! :)

Bilder lånade (utan lov;) från andra bloggare, länk till respektive blogg hittas under bilden.
Jlgrankulla.blogspot.com Den vackra Herrgården.
sagasdagar.blogspot.fi/ Precis som de ska va på en bloggjulfest! Massa fniss, fotografering och allmän skön stämning!
Tidstjuven.com Den vackra bordsdukningen.
feliciahblogg.webblogg.se Festens programblad.
Janinas.vimedbarn.se I väntan på den goda julbuffén!
Dromgarden-10.blogspot.fi #bloggjulfest14 kan ni kika in för mera bilder från festen!
Saragunmarie.blogspot.com Annika, Jag och Maria stod och välkomnade gästerna.

Är ni nyfikna på vilka alla bloggare som deltog i julfesten så kan ni kika in HÄR. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥