torsdag 4 december 2014

Lite utomhustid

En eevighet sen vi varit ut nån längre stund om dagarna me barnen känns de som. Miranda har ju varit flunssig och är fortfarande. Verkar va en riktig seg sort detta! Några små snabba turer utomhus är allt vad det har blivit den senaste veckan, så idag fick det lov o bli picknick utomhus, trots en snorig, energilös dam.  Såå skönt med friskluft! Och en gnutta ljus av solen fick vi också faktiskt se!


Dagens picknicksäck bestod av prickikorvsmackor, varm oboy, russin och pepparkakor.

Som hemma mamma tycker jag ibland att de blir svårt att hitta på aktiviteter till barnen, speciellt då vädret är så trist som det har varit nu! Igår hann jag bara sätta ut dem så började det regna och då ville de ju såklart genast in igen. Inomhusaktiviteter finns det nog gott om, te.x. böcker, lego, spel, rita, baka. Men med en 1,6åring som inte fattar sig så mycket på olika saker slutar de oftast att en av oss tre drar sig i håret och skriker! ;) Tur iaf att vi har vänner nära de dagar det behövs! Och skogen dessutom, där trivs både de och jag!

2 kommentarer:

  1. Du har en så härlig blogg! :) Är också hemmamamma - kan du berätta lite om hur en typisk vanlig dag hos er kan se ut, och sover barnen dagsvila ännu och isåfall hur länge?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mysket! Roligt att höra! <3 Jag kan göra ett timme för timme inlägg om nån vill?! Så får ni hänga på hur en helt vanlig vardag ser ut hemma hos oss från morron till kväll! :) Kan svara på dina frågor i det inlägget på samma gång också.

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥