fredag 12 december 2014

Rådgivningskontroll

Igår va det dags för gossens treårskontroll. En förväntansfull gosse for jg iväg med medans mommo fick äran att va me lilldamen sålänge. Vi rådgivningen kollades vikt, längd och utveckling, och allt som en treåring skulle kunna kryssade tanten vartefter av från listan. En duktig gosse vi har som både utvecklas och växer bra, äter själv, är blöjfri för länge sen, ritar streck, bollar och gubbar, kan namnen på olika färger på både finsk och svensk och en massa massa annat. Stolta får vi va, och såklart skulle vi ju va lika stolta fastän han inte kunde allt det där, men lite extra bra känns det ju allt att ha följer kurvan så bra. En smart, glad och livlig gosse.

Nått mindre bra är att han varje natt sover mellan oss. Sätter vi honom i egen säng vaknar han varje natt o smyger sig upp mellan oss. Sover han i vårt rum på madrass så vaknar han ändå och skall upp mellan oss. Börjar bli en aningen trångt och tröttsamt men vad skall man? Känner han sig otrygg och är rädd om nätterna, såklart han skall få den trygghet han behöver då. Hellre att han sover skönt mellan oss än att vi skall tvinga honom ledsen tillbaks i egen säng. 

3 kommentarer:

 1. Jättebra sagt, å att killen får sova med er om han så vill! Avskyr såna som stänger dörren å tvingar sina barn att sova ensamma, tills dom gråtit så länge och ger opp. Hemskt tycker jag! Föräldrar ska vara en trygghet för barnen eller hur? Å tack för bästa bloggen :) Du vekar vara en toppen Mamma. Ha en trevlig helj, kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack så mycke! Vad glad jag blir! <3 Jaa, barnen skall få känna sig trygga i alla situtioner, även fast det tär på föräldrarna ibland, det är endå det som ger dem en stabil grund, trygghet. :) En trevlig helg till dig också! Kram.

   Radera
 2. Vår pojk kommer å upp på natten och sova med oss, tycker det är så mysigt =D

  SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥