onsdag 3 december 2014

Till små fossingar

Igår blev det ju som sagt lite shopping i Kraleby med mannen. Ja är glad att vi hittade två julklappar färdigt inför julen! Skönt att bena av lite vartefter! Egentligen stod "finskor" och långkalsonger till gossen högst på listan. Och det fick vi också med oss hem! Skorna är dock inte så tjocka, men eftersom att de skall användas som "bättre" skor så med ett par sockor innanför duger de riktigt bra! :) Långkalsonger var också lätta att hitta då jag viste vad jag ville ha, pop's kalsonger är så mjuka och sköna och fungerar även utmärkta som mysbrallor inomhus! 


Skorna får extra plus för dragkädjan, ett måste när de skall på en trårings fötter. ;) 19,90€ från halpa-halli, så ett helt överkomligt pris dessutom.

4 kommentarer:

  1. Ååh skorna, de har ja tänkt fara efter åt Elliot också! Sku ha köpt dem mesama förra gången ja va i HH, men bäst att Elliot fo prov så vi får rätt nummer! ;) de har superfin barnskor vi HH! :)

    SvaraRadera
  2. Domdär skorna är så fina. Skulle köpa sist vid hh, men fanns inte rätta storlekar :)

    SvaraRadera
  3. Jaa men visst e de fina! :) Tråkigt Ingrid att de inte hade storlek, du får testa me kokkola hh om ni nångång har vägarna förbi där! ;)

    SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥