fredag 23 januari 2015

Godmorgon!

Vaknade upp vid halv sex imorse av att det knackade på dörren! Halv sex, vem knackar på andras dörrar den tiden? Låg på hel spänn och väntade att någon skulle öppna dörren o smyga sig in efter en stund då jag inte gick och öppnade. Nå knackningarna avtog och jag och lilldamen fick inte tag på nån mer sömn. Gossen joinade oss vid sju tiden och vi halv åtta satt vi och åt frukost! Blir en heldag med barnen idag, då mannen skall ut med jobbarkompisar till kvällen, så hade ju gärna sett att vi fått oss en rejäl sovmorgon imorn. :P

Idag är det annars rådgivningskontroll för mamsen som gäller. Har bara hunnit va på en kontroll ännu + ett ultraljud. Så ser framemot detta besök. Känns nog som att allt står rätt till men det är ju ändå skönt att få tillståndet checkat, så får man också se resultat och förändringar hela tiden vartefter! :)

I denna graviditetsvecka såg det ut såhär
med Leo: Viktförändring 5kg, lmbh 18, RR 111/62, P.frek. +135
med Miranda: Viktförändring 5kg, lmbh 18, RR 102/58, P.frk. +145

Så ganska lika egentligen. Men tror faktiskt det kommer se lite annorlunda ut denna gång,
men vi får se! :)

2 kommentarer:

  1. Är det så olika mellan rdg, jag har varit på två kontroller (inskrivning och sen i vecka 13). Ska nästa gång om 1,5 vecka, är då i vecka 18 :) fick ni sent reda på graviditeten eller var du bara sent på inskrivning? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nog håller de väl med ganska lika mellanrum från rdg till rdg, men vi var först på inskrivning i vecka 13, och vid vecka 18 missade vi kontrollen och då hade de först tid för mottagning nu i vecka 20. Nästa kontroll blir i vecka 24! Men först ett spännande ultra nu nästa vecka! :) Graviditeten fick vi reda på så fort lingonen uteblev, dvs redan i första graviditetsveckorna! ;)

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥