lördag 3 januari 2015

Haloj

Tredje Januari här redan. Känner mig en aning tvungen att kika in och säga Hej. :) Vi lever och mår trots den eviga flunssan som nog inte vill ge sig. När den bara ger sig och vi får ork att ta oss ut till pulkabacken och på andra roligheter börjar väl bloggen rulla på igen, är väl medveten om att den står och stampar på tråkiga inlägg just nu, men de e också så vår vardag lite ser ut just nu.

Förutom att vi flunssar runt, drar ut på sovmorgnarna, äter sen frukost, bänkar oss hel-dagar i soffan så håller vi faktiskt också på planera en utomlandsresa till första veckorna i Februari. Vi har lagt deadline att bokningen skall vara inne på Måndag just för att vi inte vet vart vi vill åka, varifrån vi skall åka, hur långt bort och hur länge. Så för att inte vela på ännu då första Februari är här så skall resan va bokad på Måndag har vi tänkt oss. Just nu står alla möjliga varma resemål på listan, så var vi skall börja bena av kommer bli ett mysterium. ;) Vart hade ni helst åkt nu, hur länge hade ni stannat och vem hade ni tagit med er? Eller har ni någon resa inplanerad nu i vinter? Vi kommer åka med min familj, så denna gång blir vi sju stycken som åker. Får se vart det bär av! :)

Leo o. Ronja, Maephim Beach Januari 2014


12 kommentarer:

 1. Hur många syskon har du?

  SvaraRadera
 2. Om jag hade möjlighet hade jag åkt iväg på 2 veckors semester med min man som resesällskap. :) helst till ett riktigt tropiskt ställe. Hoppas och drömma på det! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter härligt! Hoppas ni får möjlighet till det nångång! :) Jag o mannen drömmer om en lång weekend på fyra nätter till Italien för tillfället, strosa runt i Venedig, äta italiensk pizza o glass och bara umgås med varadra. Det är väl vårt drömresemål just nu! :)

   Radera
 3. Vad tror du om Egypten Hurghada? Tror du det e varmt där denhär årstiden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har faktiskt inte alls bekantat oss med Egypten, känns inte som att det är ett resemål för oss. :) Jag skulle säga det ligger runt 22 grader i medel i Februari där.

   Radera
 4. Från vilket resebolag brukar ni boka resa från?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finnmatkat och Tjäreborg är de vi bokat ifrån. När vi for till Thailand hade vi stuga klar så då blev det bara flyg med Finnair, vilket det också kommer bli nu då vi åker! :)

   Radera
 5. Har ni bestämt vart ni åker? :) Har ni egen stuga/lägenhet i Thailand?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, vi bokade äntligen igår, flyg och egen stuga skillt! :) Blir inte Thailand, men förra året när vi var så hade vi egen stuga på bluemango resort i maephim.

   Radera
 6. Via vilken researrangör bokar ni hus /lägenhet? Rekommenderar du stället ni besökte i Thailand?

  Vi är på väg till Thailand om ett år, har tidigare besökt Phuket, men skulle gärna se något annat ställe. Förövrigt rekommenderar jag Kap Verde, varmt och ingen märkbar tidsskillnad. Kap Verde kommer troligen att bli "nya" Kanarieöarna, men ännu är det inte så utbyggt och massa orörd natur! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu minns jag inte exakt då det var svärföräldrarna som skötte den biten då. Men skulle säga det blev bokat direkt via dem som ägde huset. (Nu har vi bokat via interhome.com). Hmm, det beror på vad man är ute efter, Mae Phim var ju ett väldigt lugnt och vackert ställe, men med väldigt lite shopping och ganska lite restauranger, men också med väldigt få turister. Själva stället var ju väldigt fint men två veckor där blev kanske lite mycke då de inte fanns så mycket att göra där, annat än slappa, sola och ta de lugnt. Kanske ett resemål för äldre folket. ;) Inte ett ställe vi kommer åka tillbaka till inte. Krabi och Khao Lak skulle jag däremot va intresserad av. :) Kap Verde har vi lite kikat in på, ser ut som ett väldigt fint resemål!

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥