torsdag 8 januari 2015

Halvdåliga rutiner och jobbigt med all ledighet

Oj hörni. Efter all julledighet, nyårsledighet, röda dagar, ett par sjukledighetsdagar från mannens sida osv känns det såå skönt att vakna upp med mannen på jobb idag. ;) När man går hemma länge tillsammans blir det svårt att undvika att trampa varann på tårna, göra de saker som borde göras och inte lata sig allt för mycke i soffan och tänka att nej, den andre får nog göra detdär istället. Det blir slappare rutiner för barnen och deras gränser töjs ut.

Klart som korvspad att vi har haft det superskönt och att vi båda fått vila upp lite under all ledighet, men när vi dessutom varit flunssiga så har det blivit extra tjatigt då ingen riktigt orkat helhjärtat me nått. Allt för många dagar har vi på inomhussaldot och några extra timmar som borde jobbas in på städsaldot. Så nej, idag njuter jag faktiskt av att ha mannen på jobb. Jag o barnen får jobba in på vår rutinfront och umgås bara på tumis. Hemma hos oss är det faktiskt mycket lugnare (för barnen) då bara en av föräldrarna är hemma med ungarna, bara en man att lyda och en mans schema att följa. :) 

Hur är det hemma hos er? Njuter ni av alla ledigadagar tillsammans eller blir det lätt för mycket?

5 kommentarer:

 1. Hejhej, hur får du bort ramen runt bilderna? :)
  har försökt klura ut det men har tyvärr int lyckats ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! En del mallar kan man tyvärr int välja bort ramarna på, utan man måste helt byta mall. Just nu har jag inställt på Ethereal, o den har inga ramar runt bilderna! :)

   Radera
  2. äsch då, okej. tack för svar :)

   Radera
 2. Vad är det för gott du har på fatet? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Havremuffins! Här hittar du recept på dem! :) http://jossanp.blogspot.fi/2014/10/havremuffins.html?m=1

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥