söndag 25 januari 2015

Lägesupdate

Tänkte bara kika in och säga Hej mellan alla helgbestyr! :)

Igår åkte vi till kokkola var det blev ett litet spontanköp. En soffa! Vi var lite trötta på vår vita lädersoffa som inte uppfyllde mysfunkitonen så bra, och då vi hittade en fin till ett bra pris så blev det bara så. ;) Mera vettiga inlägg kommer då nya vecka kickar igång.

Nu blir det att fylla lite fettisbullar att smaska på, tända lite ljus och invänta besöket!
Trevlig Söndagkväll till er! 


6 kommentarer:

 1. Är den gamla till salu;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade den tillsalu o tänkte sälja den, men nu står den hos mina föräldrars o väntar på att få följa med till vår nästa bostad nångång! :)

   Radera
 2. Fin! Vad kostade soffan? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi tycker den passar riktigt bra in, speciellt nu när ena väggen också går i grått! 395€ betalde vi för den. :)

   Radera
 3. Ser jätte fin ut, varifrån? Är på jakt efter en grå (helst en som går att torka av lite och är barnvänlig (var inte alla spyfläckar syns). Sätt gärna upp flera bilder på den:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från Finnlandia kommer den. Färgen på tyget är ganska bra, tror inte fläckar kommer synas i första taget. Tyget är rätt grovt så tror inte heller den suger fukt i sig så snabbt. Såklart saft o kaffe drar den väl i sig i ett huj, men spyfläckar te.x. tror jag lämnar på ytan och går bra att få bort! :) Annars känns den rätt kompakt o stabil, altså dynorna, och jag tror inte de kommer sjunka ihop och bli hängiga så snabbt, såvida man inte låter barnen gå lös hursomhelst (men det återstår ju att se). Ett minus om man tänker med barn, är väl att alla dynor sitter löst, så de kommer det väl att bli byggd en och annan koja med om jag känner våra barn rätt. ;) Flera bilder kommer med dagarna!

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥