onsdag 21 januari 2015

Onsdag

Oj, imorse blev det en riktig utdragen sovmorgon. Vid 9.30 tiden hördes först småsteg ur barnrummet och efter en stund kravlade sig damen upp i dubbelsängen för att morgonmysa med storebror och mamsen. Sen har vi segat på, åt frukost och plockade lite undan, vid lunch tiden hade vi turen att få moffa på besök som hade med sig pizza. Vid två tiden orkade vi oss först ut. Jag måste faktiskt erkänna att det börjar va väldigt frustrerande att klä på barnen de hundra lagren tjockiskläderna man skall gardera sig med innan man kan gå ut. Skall bli härligt att åka på en veckas semester, kunna gå ut och in som man vill utan att ens behöva tänka på att dra en jacka över sig eller barnen, skönt! Längtar till sommarn då terrassdörren kan stå öppen från morgon till eftermiddag och man kan gå o komma som man vill. ÅÅÅH. Men nåja. Nog är det ju härligt med snön också då man äntligen kommit sig ut som tre stoppade pingviner, får dra pulkan i snön, höra barnens kvitter, solstrålar som kikar fram bakom molnen och kölden som nyper en i kinderna. Och att det är ljust när man vaknar om morgnarna och att det skymmer först vid 16 tiden nuförtiden är ju pricken på i:et, vi går mot ljusare tider igen. Jippi!!

Ikväll blir det mamahäng hos en av klasskompisarna från gymnasie/närvårdarklassen, sammanlagt gick vi sju styckna på den klassen och fyra av oss har barn, så vi har försökt börja träffas lite vi fyra när tiden faller oss för, både med och utan barn. Roligt!
Piff och Puff utomhus. Vi gick ner till stranden och satte oss på bryggan, kikade lite på solen och drack tripp. Härligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥