fredag 30 januari 2015

Packa Packa

Jaa, ikväll är det packa packa som gäller. Imorgon sätter vi oss på tåget ner mot Vanda och Hilton hotellet. Och så lyfter flyget 06:40 följande dag. Spännade! Håller tummarna att vi får en riktigt bra och lagom solig resa! Vill ni ha update under resan?


5 kommentarer:

 1. neej.. koppla av och koppla ner! Njut istället! :)

  SvaraRadera
 2. När du frågar om vi VILL.. så svarar jag JA :D de e klart vi vill, men som förra kommentar'n: du skall skippa bloggen nu när ni e å reser, å blogga om resan sen. Nog orkar vi vänta nog ;) den som väntar på något gott... :) ha en skööön resa! Hoppas ni får vara friska å ha det toppen! Njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!! :) Lite update skall ja väl no hinna med. Vi har wifi i stugan så kanske kommer det upp ett par inlägg nån morron eller kväll! ;)

   Radera
 3. hoppas ni får en skön resa! skulle inte vara helt fel med lite sol och värme just nu! Kan ju vara skönt med en lite semester från bloggen också, men inte tackar jag ju nej till lite soliga uppdateringar! gör det som känns bäst, fast det gissar jag att du alltid gör ;) kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycke Malin! Jag får se hur det blir, just nu känns de som om de sku va svårt att int uppdatera alls då man annars bloggar dagligen. ;) Men plötsligt glömmer jag helt bort bloggen under tiden också och uppdaterar först sen nät vi e hemma igen. Vi får se! :D Kram!

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥