onsdag 7 januari 2015

Resan fixad!

Nu är resan så gott som fixad och klar. Eller tja, det återstår ännu att boka en hotellnatt i Helsingfors innan vi flyger. Plus att vi skall boka hyrbilar under resan. Resemålet blev Fuertventura som hör till kanarieöarna och är den näststörsta ön. Lagom långt och lagom varmt. Nån dag kommer vi säkert också ta båt över till Lanzarote som ligger strax ovanför Fuerteventura. Vi har också kollat in att det finns ett zoo där som vi också tänkt besöka med barnen + att det säkert blir en massa strandhäng då Fuerteventura skall ha nå av de finaste stränderna i Europa! :) 

Eget lägenhetshus bokat, med egen pool och takterrass på Bahiazul Villas. Nu återstår det bara att hoppas på en fin och varm resa! :)

6 kommentarer:

 1. Så härligt! Själv ska jag f-l-y-t-t-a till Teneriffa för ungefär ett halvår i februari, om du är intresserad kommer du kunna följa mitt liv där genom min blogg :)

  SvaraRadera
 2. åh, låter så skönt. Varifrån beställer ni lägenhetshus? Planerar också en familjetrip så vore snällt om du orkar ge lite tips :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, en break från vardagen skall göra susen! Vi bokade nu via interhome.com, där hittar man en hel del hus och lägenheter till uthyrning i olika länder, i alla olika prisklasser och stilar. Första gången vi bokat via den sidan men allt har verkat fungera fint! :)

   Om nån annan läsare har tips på boknings-sidor så får ni gärna också ge tips och råd!

   Radera
  2. Ååh, tack. så bra sida efter att ha kollat in den, förmånlig också verkar den vara. Hur gör ni med flygresan? Vilken sida beställer ni från eller hör flyget med till huset? Tacksam för svar :)

   Radera
  3. Bra att det kom till hjälp! När vi var till Thailand bokade vi skillt med Finnair. Också nu har vi bokat skillt med Finnair men via Tjäreborgs hemsida. Det är väl att kolla upp var man hittar billigaste flyg. Vi valde iaf Finnair då det känns tryggt/vi har flygit förut med dem och då maten färdigt ingår i priset, fastän de har lite dyrare flygbiljetter. :) Sen kommer vi ha hyrbilar som väntar vid flygfältet så att vi smidigt kan ta oss till huset så att vi inte behöver boka nån taxi lr dylikt.

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥