måndag 26 januari 2015

Vår Måndag.

Idag har det inte stått mycket på schemat. Mest soffhäng, lite legobyggande och tjaa, myys. På eftermiddagen fick vi iaf lite sällskap. Vi mumsade på fettisbullar, pratade lite och barnen fick leka av sig. Ikväll tänkte vi åka till rinken och ta några testrundor med gossen! Får se hur det går, roligt blir det säkert iaf! 

Andra planer för veckan är bland annat att beställa hem nya köksstolar och ett soffbord. Sen skall vi också hinna med ultraljud och lite pulkaåkning med vänner. Och så är det ju inte alls länge kvar innan vi sätter oss i flygplanet heller. Så lite små shorts, klänningar och sandaler skall också framletas till barnen, och så blir det att packa kappsäcken sen. Känns faktiskt aningen pirrigt, men mest på ett bra sätt, skall bli skönt med semester! :)


3 kommentarer:

 1. Hej :) fettisbullarna ser så goda ut! Skulle du kunna slänga in ett recept på bullarna, vilken sylt o. Grädde du använder? Tack på förhand! Och lycka till med resten av graviditeten :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Fettisbullarna är egentligen bara dedär vanliga ogräddade bullorna som man hittar i frysdisken. ;) Tar upp så många det behövs, penslar med mjölk och strör pärlosocker över. In i ugnen ca 8 minuter. När de svalnat skär jag upp dem o fyller med vanlig grädde (antingen de oranga paketet eller dedär röda). Denna gång fyllde jag med hallonsylt! :) Så enkelt när man har barn, och så brukar hemgjorda bullar ofta bli rätt kompakta efter en tid, men dessa äter man ju nästan nygräddade så de är verkligen mumsiga! :) Tack så mycket för lyckönskningarna!

   Radera
  2. Ja och så pudrar jag dem förståss allra sist! ;)

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥