måndag 2 mars 2015

Det närmar sig..

I Torsdags gick jag in i vecka 25 och idag är det precis hundra dagar kvar till det beräknade förlossningsdatumet! Tiden går så fort och det börjar faktiskt kännas spännande! Hundra dagar är ju i princip ingenting. Om fyra vekor går jag in i vecka 30! Sen är det inte länge innan jag har en nykläckt liten skrutt liggandes här på mitt bröst. Åååh, längtar. 

Nån annan gravid där ute? Hur många dagar har ni kvar/vilket datum har ni BF? :)8 kommentarer:

 1. Jag har bf 9 juni så jag har 99 dagar kvar att vänta på ;) tiden går fort när man har 3 barn här hemma att ta hand om,men det är ändå lika spännande som när man väntade första barnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå, vi får se om vi föder på samma gång då, hehe. :D Håller med om att tiden rusar iväg då man har barn från förut, men antar att sista veckorna ändå kommer kännas evighetslånga som de har en tendens att göra! ;)

   Radera
 2. 103 dagar kvar här :) Och veckorna bara rusar iväg eftersom jag stressar på med min kandidatavhandling och jobb. Ska bli så skönt att få vara mammaledig en tid igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad spännande med bf så nära! :) Säkert skönt med mammaledigheten sen när den väl kommer om du har stressigt nu innan! :)

   Radera
 3. 118 dagar kvar och bf 29 Juni :)

  SvaraRadera
 4. 134 dagar kvar, bf 14 juli :)

  SvaraRadera
 5. Roligt Malin och Julia med sommarbebisar, tycks va många som har planerat in födslar nu i sommar! :D

  SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥