tisdag 3 mars 2015

Gravidläge

Vilken dag. Puh. Inget roligt alls med sjuka barn. Men förutom att försöka få dem nöjd o glada så har jag hunnit och lämna lite blodprov också. Jag har ju som sgat negativ blodgrupp (A-) och får lämna ett par extra prover under varje graviditet för att säkertställa att kroppen inte börjar bilda antikroppar mot babyn. Skulle va hemskt om nått sånt skulle ske. Jag bad också rdg tanten kolla upp mitt Hb som visade 95 för två veckor sen, och som gissade var det nog något lurt då eller så har det bara gått upp tillbaka, för nu låg det över 120 igen, som jag brukar ha. Skönt! Så allt bra här med denna preggowoman, förutom dendär elaka nerven som tjatar emot så fort jag vill orka för mycket. ;)

Hur mår ni andra gravidingar där ute? Hoppas ni får må bra och njuta av er graviditet!

Här kommer också bild på dagens preggokropp. Idag i vecka 25+5.

6 kommentarer:

 1. Mår helt bra. Har anti E kroppar i blodet så jag måste lämna blodprov varje månad för att följa med så de inte blir värre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, hoppas det inte blir några kompilkationer eller att babyn har samma blodgrupp som dig så ni slipper risker. Bra om du i övrigt får må bra! :)

   Radera
 2. Jag mår också helt bra, vet knappt om att jag är gravid heller. (förutom dessa snabba humörsvängningar då) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja dedär humörsvängnigarna, de borde mer eller mindre listas som nummer ett på "hur vet jag att jag är gravid" listan! :D Bra att också du får må bra, får se om krämpporna hinner ikapp oss till slutspurten. ;)

   Radera
 3. Oj va fin bh .. varifrån ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är den! Fyndade den på Fuerteventura för några euro. Ångrar nu i efterhand att ja inte köpte flera i olika färger! :P

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥