fredag 20 mars 2015

Hej sköna Fredag!

Hörrni, vi har haft en riktigt bra Fredagsmorgon. Barnen har börjat stiga upp tidigare om morgnarna pga det tidiga morgonljuset som kikar in genom fönstren. Först söög det, men nu börjar vi faktiskt få in bättre rutiner och jag kan tycka att det är riktigt skönt. Man hinner ju med så mycket mer under dagarna.

Jag har precis fått klart Fredagsstädat och dessutom bakade jag igår så hembakt kommer finnas i kylskåpet under helgen. Underbart. Fredagsstädat och kaffedopp tills mannen kommer från jobb, det kallar jag e bra start på helgen! I Frysen ligger också Fredagsgodis i form av glassstrutar till barnen, och vädret är ju inget annat än perfekt med blå himmel och solsken, så nej, glass på trappan skall vi checka av som näst, först bara ladda kaffekokaren! :) Skön Fredag till er också! Kom ihåg att ta vara på det lilla, det är det som gör dagen! 


Äntligen bild på nya köksstolarna också. Meningen med loppisbordet var att sälja av oss lita gammalt för att ha råd och rum för dessa fina stolar, och vi lyckades! Älskar dem. 

3 kommentarer:

 1. Vad ljust och fint hem ni har, storgillar! :) Är det någon sorts pannacottapaj du har bakat, hallon kanske? :) Ha en skön helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Vitt är favoritfärgen i inredningsväg och så har vi flera stora fönster som börjar ända ner från golvet, så ja, väldigt ljust är det här! :) Kakan är med mascarpone, grädde och hallon, kan slänga upp receptet här på bloggen om nån är intresserad? Skön helg till dig också! :)

   Radera
 2. Jag är intresserad av receptet...

  SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥