måndag 30 mars 2015

Ny vecka

Måndag här. Påskvecka eller stillaveckan. Rätt så stilla kommer den väl bli, med bland annat en tjejkväll inplanerad och en arbetsdag mindre för mannens del.

Idag har vi startat upp med sovmorgon. Antar att de flesta småbarnsföräldrar tycker det är skönt med att få vrida fram klockan en timme? ;) Iaf här blev det vääldigt tidiga morgnar innan klockan ställdes om, åtta tycker jag ändå känns som en mer realistisk och överkomlig tid att kravla sig ur säng. Egentligen är det ju fortfarande lika tidig väckning, men på nått vis lurar man naturen och huvudet väldigt bra genom att snurra fram dendär timmen! :)

Idag har i haft lunchbesök. Föräldrarna och storebror som varit hemma från Åbo över helgen. Barnen var glada med en snabbträff innan de igen vinkade hejdå. Vi får nog planera in en Åbo-tur snart, med badhotell, hotellfrukost, shopping och sånt! Iaf så blev det korvsoppa, en jätte god sådan, välkryddad och med bacon i, gott!

Nu är det bara mys, bus o lek med barnen innan mannen är hemma från jobb, så får vi sen se vad mera denna Måndag bjuder på.

Passar också på att påminna om rabattkoden till HomeFun om nån ännu tänkt utnyttja den, den är ännu i kraft idag och imorgon! Uppge vårrabatt i kassan och du får -20% på hela köpet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥