onsdag 25 mars 2015

Tips på bra skaljacka

Idag blev det en perfekt dag för utomhusvistelse. Vi har plockat in lite påskris, busat i skogen o vid parken, rusat fram med balanscyklarna på den bara asfalten och njutit av mellanmål i solen.

Idag var det också en perfekt dag för att plocka fram barnens nya vårjackor och köra en testrunda med dem. Och vi blev inte besvikna över denna säsongs skaljackor från Maxomorra heller, och extra nöjd blev jag över att hitta en hel del finesser som saknades i förra årets modell.


Jag tycker jackorna kändes riktigt bra på barnen, tyget inte så styvt och det blev inte för tjockt med den löstgbara fleecen innuti, utan barnen rörde sig fint i dem. Jackorna hölls även bra på och drog sig inte upp varken på längden eller vid ärmarna när de satt, böjde sig, cyklade, klättrade eller hoppade. Jackorna är också formsydda så att bakstycket kommer lite längre ner på baken än framstycket.

Har försökt lista fördelarna med jackan åt er, och de är måånga! :) 1. Deras fantastiska lekfulla o barnsliga mönster och färger. 2. Löstagbar varm fleecefoderväst innuti som gör att jackan kan tas i bruk redan tidigare på våren och användas längre in på hösten. 3. Ärmmuddar med hål för tummarna (oftast bara vinterkläder som har den finessen). 4. Smart fleecefodersöm i huvan som håller väldigt tätt när det blåser. 5. Smuts- o vattenavstötande material och regntåliga. Och sist men inte minst: Att de är GOTS-certifierade och ekologiska!!

Vill ni ha en snabb överblick över vilka fina vårkläder som kommit in nu i vår så tipsar jag er om att följa @maxomorra_official på instagram eller på deras facebooksida Maxomorra Barnkläder. Där updaterar de flitigt med en massa härliga bilder! :)

2 kommentarer:

  1. Hej! Fin blogg du har! Undrar var du köper maxomorra kläder..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, o tack så mycket! :) Här kommer en länk på alla återförsäljare i Finland! http://www.maxomorra.com/index.php?mode=corp&id=2&url=shops

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥