måndag 16 mars 2015

Vårnyheter vid HomeFun

Det är inte bara Våren som anlänt, utan också en massa härliga barnvårkläder!!

I Torsdags besökte jag HomeFun i Jakobstad. Hade hört att de fått in en massa vårfint dit, samt även nya märken såsom Elodie Details, Geggamoja och Kavat. En massa fint i vårens populäraste färger prydde butiken. Och nått nytt för våren och HomeFun hade också fått flytta in dit, nämnligen en skohylla fylld med de vackraste kavatskorna! 

Och som pricken på i'et kom också ett vackert vårväder ihelgen, så att damen genast fick ta i bruk de vackra kläderna som fick följa med hem i Torsdags. En vit bib samt en rosa mössa från Elodie Details, en underbar glassig T-skjorta/tunika från Nova Star och de underbaraste Kavat-skorna.I Samarbete med HomeFun vill vi också ge er läsare ett super erbjudande! -20% På HELA köpet till sista Mars! Så jag rekommenderar verkligen att ni tar er en titt där bland alla vårnyheter! Uppge bara VÅRRABATT i kassan så dras -20% av från ert köp! :)

För att få update om nyheter, eventuella rabatter eller tävlingar så kan ni följa HomeFun genom att gilla HomeFun på facebook, följa @homefun_ab på instagram eller klicka er in på deras hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥