onsdag 15 april 2015

Bump Butter :)

Under denna graviditet har jag fått möjlighet till att testa denna produkt från Cosmetique. Denna produkt kommer ur Essential Care's sortiment och är en salva som lämpar sig för gravida som vill undvika bristningar.

Det rekommenderas ju att man smörjer magen regelbundet under graviditeten för att hålla huden mjuk och elastisk, som i sin tur bidrar till minskad risk för bristningar. Som ni vet är huden väldigt tunn och ömtålig, så speciellt under graviditeten är det viktigt att man vårdar ett av kroppens viktigaste organ, huden, med mjukgörande, näringsgivande och fuktbevarandekrämer.

Denna produkt har jag tyckt väldigt mycket om, den är dryg men ändå väldig lätt att smörja in huden med. Den sjunker lätt in och lämnar en god citrusdoft efter sig. Produkten är dessutom helt ekologisk, fri från alla kemikalier. Ni vet väl av att man skall va försiktig med vilka hudvårdsprodukter man använder? Huden andas och suger in allt den kommer i kontakt med så det gäller att välja hudvårdsprodukter med omsorg. 

Denna produkts ledande ingridienser är bland annat kallpressad olivolja, kokos och sheasmör. En burk innehåller 175g så den räcker en graviditet ut och säkert till den första tiden efter. Lika viktigt är det också att komma ihåg att ta hand om huden efter en graviditet då det sugs mycket näring ur kroppen då man ammar och huden då lätt blir torr. Produkt hittar ni att köpa här http://www.cosmetique.fi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥