söndag 26 april 2015

Det hemliga

Jag sa ju att jag hade med mig hem nått hemligt till mannen..


I Finland har vi ju turen som mammor att få hem en underbar mammalåda innan barnet föds, fylld med en massa fint till babyn, men också med nått smått till mamman. Papporna lämnar ju dessvärre utan. Nu läste jag dock i nån blogg om en som satt ihop en liten "pappalåda" till sin man innan babyn kom, och såklart fastnade ju också jag för det. Älskar ju allt som har med överraskningar att göra! ;) Så denna låda skall fyllas med godbitar till mannen och babyn, sånt han kan behöva och sånt babyn kan behöva. Foton av innehållet får ni också såklart se sen då mannen fått den. Om ni har nått tips om vad som borde finnas i den så lämna gärna en kommentar! :)


10 kommentarer:

 1. Kan skriva sånt jag satt i pappalådan: godis, energidricka, cigarr (att röka för att fira babyns ankomst), en body åt babyn som det stod nånting om pappan, en skämtbok om faderskap (the fatherhood of dummies tror jag den hette), en t-skjorta.. japp så kom stoppet.. minns inte mer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för att du delade med dig, några tips fick jag!! :)

   Radera
 2. Men oj vad gullig idé, det har jag aldrig tänkt på. Ska sätta det bakom örat tills om några år, eller när det nu blir dags ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst, fastnade också direkt för den! :)

   Radera
 3. Kondomer ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ehehe.. Nån som e trött på babysar här på bloggen?? ;) ;) Tack för tipset iaf!

   Radera
 4. Vilken kul idé!! :) Den första anonyma hade redan så bra tips, men kom att tänka på att det finns ju alla möjliga sorts böcker man kan fylla i, t.ex. babyns första steg etc, sen tycker jag mig ha sett fylla-i-böcker mera ur mammans perspektiv också.. Har svårt att tro att det finns så mycket färdiga alternativ ur pappans perspektiv, men kanske du kan fixa ihop en egen? Antingen helt hemmagjord eller så laga på datorn och kanske beställa nånstans där det trycks fotoböcker etc :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycke för tips! En "fyll i" bok är ju en bra idé, dessvärre tror jag den sku lämna oifylld av mannen, hehe. ;) Men en fotobok eller nå bilder sku kunna gå! :)

   Radera
 5. Ska försöka komma ihåg vad vi lade i (hade de blivande guföräldrarna att ge det). Energidricka, whiskyflaska, cigarr, favorit godis, en body, ersättning, en skallra och värktabletter.
  Lägg några favoritprodukter som din man gillar och sedan lite baby stuff så blir det super bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du delade med dig! Får se vad jag hittar på, har ju fått en massa bra tips här nu! :)

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥