tisdag 14 april 2015

Egenföretagare

Jippi. Här firar vi en nybliven egenföretagare i familjen idag.  Är stolt över min man och håller tummarna för att allt går väl och lyckas. :) Har firat med blommor och kladdkaka, och ikväll skall vi mysa ner oss i soffan o doppa frukter i choklad. Inte en så tokig Tisdag inte. Imorgon är det husvisning.. iiik. :)

4 kommentarer:

 1. Intressant! Berätta mera ;)

  SvaraRadera
 2. Spännande med husvisning! Vi har just köpt. Så mycket att tänka på när man har barn; planlösning, uppvärmning, trygg närmiljö, skolväg osv. Och alltid måste man pruta på nåt om man inte bygger själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen så är det. Hittills har detta hus verkat helt bra för oss på många vis. Tyvärr skulle vi gå miste om närbutik, strand & park på promenadavstånd, och få längre bit till kompisarna. Däremot har det alla andra pluss vi önskar, låga boendekostnader, ganska privat, lagom stort, allting förnyat, rätt så stor tomt, osv. Men vi får se, känns som en sån chans på ett hus inte bara kommer sådär, men tillika känns den väldigt vemodigt att behöva flytta från detta område. Men, vi får helt enkelt se hur det blir. Ett större hus är vi ju i alla fall i behov av, än hur man vrider och vänder på steken. :)

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥