fredag 10 april 2015

Friday Candy

Hej sköna efterlängtade Fredag. Nu taggar vi av inför helgen, blir bastu med mannen och sen filmmys med lite frukter. Sen brukar jag också be mannen att smörja in mig efter bastun, så skönt och sånt man med gott samvete får göra när man är gravid! ;)

Denna salva använder jag mig av just nu, perfekt för de med lite torrare hudtyper, som en boost efter vintern eller till att vårda utsatta områden som hälar, sprickor och torra fläckar med.

Odlique ultra rich balm från Essential Care serien En närande ekologisk fuktkräm som kan appliceras i ansiktet, på kroppen eller i hårtopparna som en intensiv behandling för torra toppar. Den stödjer hudens naturliga barriärfunktion och skyddar den från uttorkning från värme, kyla och vind, utan att blockera eller täppa till porerna. Ultra rich balm är 100% naturlig och 100% ekologisk och dess ledande ingridienser är sheasmör, kokosolja, kallpressad olivolja och skyddande havtorn. Ultra Rich Balm kan också användas på bebisar från 3 månaders ålder.

Salvan hittar man att köpa på Cosmetique.fi och under kategorin Mum & Baby hittar man flera jättebra produkter från Essential Care serien som är ekologiska o lämpar sig bra för mammor och bebisar! Kika in där! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥