tisdag 28 april 2015

LOPPIS PÅ G

Förra våren var det Vårloppis vi Solstrand som gällde, som blev väldigt lyckat. I vår blir det Bakluckeloppis vid Storströmmen, området alldeles intill Strandcamping! (Blir intresset stort så kommer flera parkeringar i Storströmsområdet att utnyttjas för bakluckeloppiset, vi vill göra rum för så många som möjligt!)

Man kan både sälja ur sin bil, eller så tar man med bord som ställs nära sin bil. Detta evenemang är helt gratis och ett ypperligt tillfälle för att sälja av dig lite loppisprylar, hembakt, hemtillverkat eller som företagare att sälja nya saker. Vi hoppas på så många deltagare som möjligt under dagen. Alla är välkomna! :)

Alla gårdar i Storströmsområdet har också fått inbjudan om att delta i gårdsloppis under dagen. Så har ni någon bekant som bor i området, gadda ihop er och ställ ut bord vid gårdarna! De gårdar som deltar under Lördagen hänger upp färgglada ballonger vid sina gårdar under dagen.

För att delta i bakluckeloppiset mejlar du: 
Josefinapaananen@hotmail.com eller tanjaa.olsen@gmail.com

Tfn.nummer för direkt kontakt hittar ni också här på vårt fb-evenemang - Gårds- och bakluckeloppis. Gå gärna in där för att dela, tacka ja, eller bjuda in vänner till evenemanget!

Vi hoppas på en solig o trevlig dag med många försäljare! Välkommen med! :)

1 kommentar:

  1. Första anmälningarna till bakluckeloppiset har börjat ramla in! :)

    SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥