onsdag 8 april 2015

Nya regnkläder!

Fastän solen sken igår insisterade båda jag och barnen i att nya regnkläderna skulle på. Snön har nästan smält helt men lämnat kvar en blöt klottig mark efter sig, och den isfria fontändammen blev den perfekta lekgropen för de små.

Ut skickade jag dem glada i sina nya färggranna regnkläder från maxomorra medan jag själv förberedde o laddade in en tonfiskpaj i ugnen. Ett par timmar utomhus blev det, med första terrass-lunchen i vårsolen, bus, klott och lek! Nöjda med nya regnkläderna är både mama o barnen! :)
Visst är de härligt vårfina, barnsliga och lekfulla dessa regnkläder?! :) Gillar också att de har 360 around reflexer, då regnkläder oftast används de mörkare årstiderna, såsom höst och vår!

Andra detaljer på regnkläderna är tejpade sömmar & 10 000 vattenpelare så inget vatten tränger igenom. Löstagbar huva med knäppen(!), knäppen i midjan på brallorna för att ändra passform. justerbara hängslen, och så håller dräkterna 40graders maskintvätt!

Maxomorras kläder är i dubbelnummer med ordentlig växtmån. Om ni är osäkra på storlekarna så rekommenderar jag att välja den mindre storleken. Damens regnkläder är i 86/92 och hon har vanligen storlek 80 så dessa är ännu rätt så stora på henne, på bilderna ser de dock rätt ok ut då de testades med skalkläderna innanför. Hon har vanligen 74/80 av maxmorra-kläderna och den storleken sitter riktigt bra på henne ännu! :)

För mera maxomorra nyheter: fb - maxomorra barnkläder. Instagram @maxomorra_official

1 kommentar:

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥