torsdag 16 april 2015

Skater Boy

Nu i veckan var jag in en sväng via HomeFun i Jakobstad. Förutom vårfint till tjejer hade de ju också en hel del fint till killar, såklart. 

HomeFun är en butik som säljer unika barnklädesmärken med kvalité, som te.x. Villervalla, Novastar, Geggamoja, Elodie Details, Alfons Åberg, Kavat osv. Barnkläderna finns allt från nyfödda till barn i skolåldern. Där finns också en del gravidkläder, leksaker o accessoarer som fungerar bra som finare presenter. 

Med mig hem fick dessa två unika plagg följa. Ett par NovaStar jeans o en T-skjorta. Perfekta för våren som kommer med fart, och perfekta för en aktiv o busig kille. Jeansen har nämnligen mjuk mudd nere vid vaderna och uppe i midjan och är perfekt för aktivitet och bus, och kan dessutom användas längre än vanliga jeans tackvare växtmånen muddarna ger. T-skjortan är också i mjukt och skönt material. Leo älskar att skuffa runt på min brors skatebräda, så ni kan tro han var lycklig över den nya T-skjortan!I samarbete med HomeFun kommer vi nu köra en till rabattkampanj för er läsare, som startar idag och gäller ända fram till sista April. Nämnligen Ta Tre Betala För Två. Du väljer alltså ut tre klädesplagg och får det billigaste på köpet! :)

För att utnyttja denna rabatt uppger du bara TRE FÖR TVÅ i kassan! Verkligen ett super erbjudande ni inte får gå miste om! :)

HomeFun har också en hemsida som ni hittar här: http://www.homefun.me/ Och vill ni följa dem på instagram så hittar ni dem under: Homefun_ab

2 kommentarer:

  1. Vad kostar jeansen och t-skjortan? Vilken storlek har Leo på sina? Har inga erfarenheter av Nova Star, har du haft kläder av märket tidigare så du kan säga hur kvalitén är? Jättefina kläder, blir riktigt sugen på att hämta åt sonen också :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jeansen kostar 41,90, men är verkligen prisvärda iom att de har ordentlig växtmån tackvare muddarna. Materialet är också mjukt o skönt och känns väldigt slitstarkt. Storlek 104 har han på dem. T-skjortan har han 92/98 i, de var rätt stora enligt nummern. Priset på den var 17,90. Åt Miranda har jag testat novastar och som hon smutsar och vi har tvättat så har jag varit förvånad över hur bra kvalite det varit. :) Nån annan med erfarenhet? Kommentera gärna!

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥