tisdag 9 juni 2015

Sista dagen

Dagen före den beräknade dagen, och mannens sista jobbdag innan fyra veckors semester! Känns härligt. Nu får vi riktigt på riktig vänta ut babyn, som ännu inte gett några tecken på att den vill ut. 

Men som sagt har vi haft lite fullt upp den senaste veckan så det har verkligen inte varit nån panik. Sen har vi ju räknat med att ev. gå över några dagar iom att Miranda kom på elfte dagen efter igångsättning. Men igångsättning tror o hoppas jag iaf att det inte blir, och inte riktigt elva dagars övertid heller. ;) Hoppas att kroppen känner att det blir lugnare nu, semester för mannen, mer tid för familjen och att den självmant skulle säga poff nu i dagarna.

Vill också påminna om tävlingen där du kan vinna ett presentkort till HomeFun, följ länken och delta, http://jossanp.blogspot.fi/2015/06/giveaway.html Gilla bara HomeFun på Fb och kommentera inlägget så är du med! Tävlingen kommer så småningom att avslutas! :)

4 kommentarer:

 1. Åh så spännande, snart kommer lillen :D Hoppas allt går bra! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Ida-Marie! De e verkligen spännande dagar vi har kring oss nu! :) Kram.

   Radera
 2. Nice när det är en massa sista dagar i positiv bemärkelse :) kommer han ta pappaledigt efter semestern så ni får hela sommaren tillsammans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst. :) Vi har ännu faktiskt inte riktigt bestämt det, iaf måste han jobba tre veckor i Juli, men kanske tar vi ut lite lediga dagar i Augusti och September istället, vi får se hur det blir! :)

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥