onsdag 15 juli 2015

Goddag, Onsdag här

Det blev en sen kväll igår igen. Damen var lite lugnare och somnade mellan magkniporna, men klockan var ändå strax vid två innan hon somnade till natten. Tillsist blev jag så trött att jag väckte mannen fastän han skulle till jobb idag. Gäller att kompromissa, jag behöver ju också orka med barnen idag. Dessutom hade han gått tidigt i säng och behövde inte alls va upp med henne länge innan hon somnade till natt. :)

Med detta barn kommer vi iaf dela upp vaknätterna, fastän mannen skall till jobb följande dag. Såklart tar jag de flesta nätterna så långt det går, men känner jag att jag behöver sova så skall jag med gott samvete kunna väcka mannen tycker jag. Sömn för mig betyder minst lika mycket som för honom. Det är bara dumt att försöka prestera mer än man orkar då det inte håller i längden.

Idag skall vi baka lite muffins tänkte jag! Sen blir det också ett besök till en av mina vänner med en grattis till bebis-present! Vad har ni för planer idag?

Nya brallor till damen. ♥ Hon håller precis på gå från 80 till 86 sådär lagom nu när det finns en massa fint ute i butikerna! =)

2 kommentarer:

  1. Ojj så liten lilla damen är. Isak som snart är 9 månader har börjat lite smått med 86. Haha, vad olika det kan vara :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, hon är lite liten vår lilla dam, fastän hon följer sin kurva bra. :D Hörde i veckan om en 6månaders som har storlek 80 redan, tänk så olika det kan va. :P

      Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥