torsdag 30 juli 2015

Meera dopÄntligen har lite av doptillbehören börjat ramla ner i postlådan.  Godisaskar, cupcake formar, pom poms, osv.. Och nu är också dopdagen äntligen inbokad! Dags att böra bestämma vad gott man skall bjuda på nu bara. Tips någon? Vad har ni bjudit på på era barns dop? :)

4 kommentarer:

 1. Är det cupcakeformar du har på bilderna? Varifrån har du beställt dem? Sitter som bäst och googlar olika tillbehör till vår lilla tjejs dop i september... Är ute i god tid, men det är ju så roligt att söka inspiration! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, eller mer som pynt till cupcake's. Man bakar i vanliga formar och sen sätter man muffinsarna innuti dedär! :) Dessa kommer från banggood! Ja eller hur, de finns ju en massa fina inspirationsbilder ute på nätet! :)

   Radera
  2. Tack, ska beställa hem! :) måste ännu fråga, du bakar alltså i en muffinsplåt (utan några pappersformar) och sätter muffinsen färdiggräddade i dessa formar? Jag är lite ute :D är det minicupcakes eller stora som ryms i dem?

   Annars, här kommer ett recept på supergoda morotscupcakes :)
   http://dannipaalosmaa.com/2012/11/18/cupcakes/

   Radera
  3. Tack så mycket för receptet! Måste testas nångång då morotskaka är en stor favorit här! ;) Formarna är till fullt stora muffinsar. Man bakar i vanliga pappersformar, eller varför inte i muffinsplåt och så sätter man bara dendär dekorationsformen kring muffinsen! De är utan botten så man spänner dem liksom bara runt muffinsarna som dekorationer! :) Bakar man muffinsarna i vita pappersformar så kan man ju låta pappret vara kvar där under dekorationerna. :D Här hittar du en direktlänk till dem, och bättre bilder! http://www.banggood.com/12pcs-Baking-Arts-Hollow-Cupcake-Wrapper-Cups-p-925883.html

   Radera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥