torsdag 6 augusti 2015

Torsdag

Blev en skön dag igår ändå trots allt. Åkte till föräldrarnas och njöt i solen och så for vi till stranden senare på dagen. Barnen simmade och metade och så blev det lite picknick där innan det blev dags att åka hem igen. Får väl än en gång konstatera hur härligt det är med sommarvärmen som kommit! :)

Idag har vi inte mycke planer. Blir att jobba lite på datorn, fota och fixa. Skall också ta itu med lite dopfix. Skön Torsdag till er!En låg och njöt under filten med tårna i vädret. Konstigt dethär hur mycket nöjdare bebisarna är utomhus! Såfort vi åker ut har vi en nöjd bebis som sover och bara ligger och myser. :)

3 kommentarer:

 1. Vet du av någon här i Jakobstad-Pedersöre-Larsmo trakten som gör doptårtor mot beställning? Jag antar att du inte har tid just nu :) försökte googla men hittade inte riktigt. Vet att jag i vårast kom över en blogg där tjejen i fråga inrett ett rum åt sig hemma där hon återupptagit tårtbakandet, men hittar henne inte :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske du syftar på Cickanspieceofcake? :) Tyvärr tar ja inga beställningar just nu. Två systrars söta finns ju också! Hoppas du hittar nån som kan fixa! :)

   Radera
 2. http://cickanspieceofcake.blogspot.fi/

  SvaraRadera

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥