fredag 4 september 2015

Besök till HomeFun

I Tisdags kikade jag in vid HomeFun, fick nämligen höra att Sabine hade fått in en ny leverans barnkläder! Bland annat färggranna vinterkläder och varma Kavat skor.

Alltid lika roligt att stiga in i butiken då man möts av en massa härliga färger. Och att det dessutom är kvalitétskläder som håller bra gör inte saken sämre! :)
Sabine visade upp nyheterna i butiken samt berättade om ett nytt märke hon skall börja ta in! Spännande eller hur? 

Vackra färger eller hur? Dessutom unisex färger som passar både killar och tjejer! Klämde och kände på kläderna och de verkade faktiskt riktigt bra. Frågade Sabine vilket märke som är mest pop i butiken och hon svarade Villervalla utan att tveka.

Mjuka och sköna Kavat vinterskor, dessutom helt vattentäta! Handskar och mössor i olika valörer och kulörer. Mina favoriter är de svarta och rosa med tara ner till tummen som underlättar enormt att få på de små händerna.

Förutom att ta del av alla fina nyheter så fick jag med mig ett super erbjudande till er läsare!

Sabine lovade alla läsare en riktigt bra höstrabatt nu på ALLT i butiken. Nämligen TA TRE betala FÖR TVÅ! Stor gillar själv den typ av rabatt, då man får en produkt helt gratis! :) Ett tips är att utnyttja den på vinterkläderna nu sålänge de finns kvar. Rabatten gäller mellan 4.9-12.9.Sen vill jag också kort berätta om en annan nyhet i butiken, nämligen förmånskort! När du köper produkter för 40€ får du ett stämpel, för 80€ två stämpel, och så vidare. När du plockat på dig 6 stämpel får du 25€ till godo vid nästa köp!

Vill ni ta del av andra nyheter och inspirationsbilder HomeFun laddar upp så kan ni göra det HÄR. :)

Inlägget i stolt samarbete med HomeFun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med överseende att du anger ditt namn eller din webbadress när du kommenterar. Tack! ♥